Corona

Corona

Behandeling in de praktijk of aan huis.

Vanaf 11 mei is het weer mogelijk om oefentherapie in  mijn praktijk te krijgen. Wel is telefonisch  overleg vooraf noodzakelijk. Veilig naar de oefentherapeut houdt in, dat we zo  1,5 meter afstand houden als dat mogelijk is, geen handen schudden, handen reinigen voor en na de behandeling. En natuurlijk afbellen bij griep of luchtwegklachten.

Beeldbellen bij oefentherapie:

Valt U onder de categorie met een verhoogd risico op een ernstig beloop  van COVID 19. Dat mag U ook in de praktijk behandeld worden, maar oefentherapie via beeldbellen is dan nog wel de veiligste optie. Via beeldbellen kan men elkaar zien en met elkaar praten. Oefentherapie geven via beeldbellen werkt boven verwachting goed.  Ook het doen van de oefeningen lukt vrij goed via het beeldbellen. Een voordeel bij beeldbellen kan soms zijn, dat ik iemand kan zien in een thuissituatie. De gedane oefeningen  en de adviezen worden na afloop via mail toe gestuurd.

Beeldbellen bij slaapoefentherapie.

Mensen met slaapproblemen zijn ook goed via beeld bellen te begeleiden.  De ontspanningsoefeningen lukken soms nog beter, omdat het in eigen thuissituatie gebeurd. Slaapproblemen blijken nu in deze tijd met corona nog meer te verergeren. Wat niet verwonderlijk is, omdat deze tijd spanning en onrust en onzekerheid met zich mee kan brengen. Daarnaast is het juist voor het afweersysteem zo ontzetten belangrijk om goed te slapen. Schroom niet daarom bij slaapproblemen in deze lastige tijd  contact met mij op te nemen.

Shiatsu Stoelmassage

Shiatsu Stoelmassage is een effectieve en snelle methode om stress en spanningen kwijt te raken. Doordat de kleren aan gehouden kunnen worden kan het overal plaatsvinden. De behandeling duurt slechts 20 minuten.

Gezeten op een speciaal ontwikkelde stoel krijgt u drukpuntmassage op de stressgevoelige plaatsen.   Vooral mensen met schouder- en nekklachten kunnen baat hebben bij stoelmassage.

Woont u in Havelte? Dan kan de stoelmassage in overleg ook bij u thuis gegeven worden.

Wilt u meer informatie over Shiatsu? Klik dan hier.

Voor vragen of het maken van een afspraak

Klik hier voor het contactformulier of laat u terugbellen