Rug/nek/schouder

Oefentherapie Cesar helpt o.a. bij bij lage rugpijn en andere rugklachten

Rugpijn en lage rugklachten

Veel mensen kampen ooit in hun leven met enige vorm van rugklachten. Vaak gaan deze klachten vanzelf over, maar het komt geregeld voor dat rugpijn blijft of steeds weer terug komt en dan kan het verstandig zijn er iets aan te doen. Vaak worden vooral lage rugklachten veroorzaakt of verergerd door een verkeerde houding.

Elke Oefentherapeut Cesar is hierin gespecialiseerd omdat een goede stand van de wervelkolom de basis is van goed bewegen. Daarnaast heb ik de cursus van het Spine en Joint Centrum in Rotterdam gevolgd, die speciaal gericht is op het begrijpen van de stabiliteit van de wervelkolom en het bekken, en het trainen van deze stabiliteit. De principes van het Spine en Joint Centrum hebben veel raakvlakken met de Oefentherapie Cesar en het trainingsschema is daardoor goed inpasbaar in mijn behandeling.

Nek-, schouder- en hoofdpijnklachten

Door een verkeerde houding of een gespannen manier van bewegen kunnen er klachten ontstaan ter plaatse van het schouder- en nekgebied. Hierdoor kan er ook hoofdpijn ontstaan. Oefentherapie kan zorgen voor houdings- en bewegingsverbetering en meer leren ontspannen. Hierdoor kunnen de klachten sterk gaan afnemen. Ook shiatsu kan helpen bij bovengenoemde klachten.

Voor vragen of het maken van een afspraak

Klik hier voor het contactformulier of laat u terugbellen